Vi tilbyder


Send os en mail eller ring for et uforpligtende tilbud

Erhvervsrengøring

Hos LK Rengøring tilbyder vi en altid høj service hos vores erhvervskunder. Vi servicere flere virksomheder med rengøring og kan samtidig også hjælpe dig.

Privatrengøring

Har du mangel på tid eller kræfter til at sørge for rengøringen i hjemmet, så kan vi hos LK Rengøring hjælpe dig. Vi kommer hjem til dig og bruger den aftalte tid.

Ad Hoc Opgaver

Uanset hvad du har brug for indenfor rengøring, så står vi altid klar med vores redskaber til at hjælpe dig. Du skal blot give os et kald, så kommer vi.

Kantinerengøring

Hos LK Rengøring har vi god erfaring med rengøring i kantiner. Det betyder for dig at du kan forvente et rent og lækkert køkken når du skal arbejde.

Skumsprøjt

Uanset hvad du har brug for indenfor rengøring, så står vi altid klar med vores redskaber til at hjælpe dig. Du skal blot give os et kald, så kommer vi.

Trappevask

Bor I i et større boligkompleks hvor I i fællesskab biddrager til trappevask? Vi sparer jer for slid og tager de hårde trapper med runtinen.

Vinduesvask

Hos LK Rengøring er alt gennemsigtigt. Det vil sige du altid kan stole på vores service og at vores viduesvask altid er stråle klar.

Slutrengøring

Står du og skal flytte ud af din bolig eller lejlighed. Ved overdragelsen hjælper vi dig med at den overdrages i orden, så der ikke ligger støv i hjørnerne.

Pleje & Omsorg

En vigtig rolle for os er at give tryghed til vore ældre borgere. Vi sørge for pleje og omsorg, samt et rart hjem til den ældre borger.

Information

Ønsker du et uforpligtende prisforslag, eller har du spørgsmål?

Adresse

LK Rengøring
Sct. Jørgensgade 7 st
6000 Kolding

Kontakt os

Tlf: 40 82 18 12
Mail: lonekoelskov@gmail.com
CVR: 33621612